Kraampakket

 

 

Met 35 weken zwanger moet je je kraampakket in huis hebben, ook als je besluit in het ziekenhuis te bevallen. Bij veel verzekeringen krijg je er een opgestuurd als je aanvullend verzekerd bent. Maar wil je deze wel hebben?

Onder het mom van gif vrij leven hebben wij ook ons kraampakket eens onder de loep genomen.
Net als maandverband en tampons word het verband, onderleggers en netbroekjes gemaakt van katoen vol chemische middelen zoals chloor, bleek, plastic en pesticides. Deze komen dus ook allemaal op je huid en je gevoelige zones. Deze kunnen enorm veel effect hebben. Er zijn zelfs vrouwen die na overstappen op gifvrij maandverband minder menstruatieklachten hebben. Dat zegt toch eigenlijk wel genoeg?

En we kwamen er achter dat de navelklem bij je baby ervoor kan zorgen dat de wond niet goed geneest en dat deze voor irritatie kan zorgen.

Het alternatief

Gelukkig bestaat er ook een natuurlijk kraampakket. Daarin zit alles wat je nodig hebt maar dan natuurlijk en zonder gevaarlijke stoffen. Hierdoor ga jij een prettigere kraamtijd tegemoet en hoef je je geen zorgen te maken over het effect op jouw herstel.

Het pakket is duurzaam gemaakt en bevat biologisch afbreekbare spullen of herbruikbare. Zo kun je hun netbroekjes wassen.

En een extraatje.

Het leukste is misschien wel dat je met het natuurlijke kraampakket ook nog eens verwend word. Er zitten wat cadeautjes in voor mama om echt te genieten van je kraamweek.

Wil je meer weten? Kijk dan op de site van Dalalou, https://dalalounatuurlijk.nl

Wat vind jij? Vertel het in de reacties hieronder.

Over Gerdine Van der Linden

Gerdine moeder van Maria (Juli 2013), Erik (Nov 2015) en Alyssa (mei 2018). Zij is zeer gepassioneerd over natuurlijke geneeswijze en Reiki master. Ook is zij life coach en fanatiek schrijfster. Daarnaast houd ze erg van boeken verslinden en films en series kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *