Review: Fotoboek van fotofabriek.nl

 

Review: fotoboek van fotofabriek - Bijna Hippie

Een tijdje geleden werden wij gevraagd of wij een review wilde plaatsen van een fotoboek. Super leuk natuurlijk, want je kunt nooit genoeg foto’s hebben, of fotoboeken!

Dus ik ben er mee aan de slag gegaan en hier is mijn beoordeling.

Website

De website www.fotofabriek.nl is erg overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Je kiest het product uit wat je wilt hebben en kunt meteen aan de slag. Ook kun je jouw project opslaan om later verder te gaan. Heel handig!

Ik ben gegaan voor het A4 boek met 24 pagina’s. Daar heb je de keuze om te gaan voor staand of liggend. Ik heb staand gekozen.

Foto’s plaatsen

Om je fotoboek te maken krijg je een layout te zien van jou gekozen boek formaat. Daar kun je vervolgens de foto’s inzetten zoals jij het wilt.

Review: fotoboek fotofabriek.nl

Foto’s kun je gemakkelijk uploaden op de site en meteen plaatsen. Je kunt het formaat aanpassen, tekst toevoegen, een achtergrond kiezen, decoraties toevoegen en nog veel meer.

Review: fotoboek fotofabriek - Bijna hippie

Ook staan er handige stippellijnen zodat je geen witte strepen tussen je foto’s krijgt maar de pagina helemaal gevuld word!

Alles om het helemaal een super leuk fotoboek te maken. Ook vertelt het programma meteen of je foto wel van goede kwaliteit is of niet. Is het een slechte kwaliteit dan kan het bij het uitvergroten erg lelijk en onduidelijk worden. Super handig dus!

 

Bestellen

Het bestellen is eigenlijk net zo simpel als bij welke webwinkel dan ook. Je klikt op bestellen, vult je gegevens in en controleer het voorbeeld boek of alles wel goed zit.

Review: fotoboek fotofabriek.nl - Bijna hippie

Daarnaast kun je nog kiezen voor verschillende extra’s zoals een mini fotoboek, inpakken of een luxe bewaardoos.

Review: fotoboek fotofabriek.nl - Bijna hippie

Dan even betalen en hij komt er aan. Mijn boek was er in 5 dagen!

Extraatje

Wat ik super leuk vond is dat er ook gefilmd word hoe jouw boek gemaakt word. Deze filmpjes kun je bekijken en zo zie je het proces van het boek in elkaar zetten. Echt een leuk extraatje!

Het moeilijkste

Eigenlijk is er maar 1 ding moeilijk aan het hele proces, de foto’s uitkiezen!

Ik heb gekozen om het boek te laten gaan over mijn twee kinderen en de hond. Leuke, duidelijke foto’s van goede kwaliteit is al lastig maar om te kiezen tussen de duizenden leuke foto’s is nog veel moeilijker. Toen dat eenmaal gedaan was, was het fotoboek zo klaar.

Review: fotoboek fotofabriek - Bijna hippie

Al met al ben ik erg positief over fotofabriek.nl. Het is gemakkelijk, simpel te begrijpen, leuk om te doen en snel in huis! Een echte aanrader dus!

 

Kijk snel zelf op  https://www.fotofabriek.nl/ of https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/ om zelf te beginnen met jou unieke fotoboek!

Over Gerdine

Gerdine moeder van Maria (Juli 2013), Erik (Nov 2015) en Alyssa (mei 2018). Zij is zeer gepassioneerd over natuurlijke geneeswijze en Reiki master. Ook is zij life coach en fanatiek schrijfster. Daarnaast houd ze erg van boeken verslinden en films en series kijken.

2 reacties

  1. Leuk om eens een aan aanbieder te lezen! Maak het eigenlijk altijd via hema, maar kan inderdaad ook eens wat verder om me heen kijken. Wat jij schrijft wat het moeilijkste is, vind ik ook echt…. Ik loop wat dat betreft ook echt achter… omdat ik het maar voor me uit blijf schuiven omdat ik niet kan kiezen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *