Begin hier

Als je jezelf weleens hebt afgevraagd:

‚Hoe stop ik met het gebruiken verzorgingsproducten waar schadelijke stoffen in zitten? Welke alternatieven zijn er?‘

‚Wat moet ik precies weten om mijn gezin op een natuurlijke manier gezond te houden?‘

‚Waar vind ik de producten die ik nodig heb om mezelf en mijn kinderen op een natuurlijke en veilige manier te verzorgen?‘

,Hoe kan ik mijn kinderen opvoeden op een natuurlijke manier die bij ons past?'

Dan zit je hier precies goed.

Bij Bijna Hippie bieden we je gratis gidsen, een gratis cursus en veel diepgaande artikelen over essentiële onderwerpen.

Laten we eens een kijkje nemen.

  1. Als je totaal onbekend bent met natuurlijke geneeswijzen, begin dan met onze uitgebreide checklist natuurlijke middelen.
  2. Neem vervolgens een stap naar een betere wereld een laat je inspireren met ons artikel over duurzame cadeautjes.
  3. Als je meer wilt weten over hoe je jouw gezin op een natuurlijke manier gezonder kunt houden, bekijk dan de gidsen over natuurlijke EHBO en koorts bij kinderen.
  4. Vervolgens kun je alles te weten komen over het gebruik van etherische oliën bij kinderen in de gratis mini cursus Kind en Olie.
  5. Wanneer je er over denkt om wasbare luiers te gebruiken voor jouw kind, bekijk dan het artikel met pdf over Wasbare luiers.
  6. Vergeet niet om ook een moment voor jezelf te nemen en gebruik de gratis gids Natuurlijke verwenproducten om even bewust tot jezelf te komen.

Elke gids wordt geleverd met een selectie van artikelen die nog dieper ingaan op het onderwerp. Laat je inspireren en ga meteen aan de slag!

Oké, maar wie zit er achter Bijna Hippie?

Het doel van Bijna Hippie is om bewuste ouders te inspireren en informeren over het leven zoals de natuur het bedoeld heeft. We ondersteunen alle ouders die net als wij de wereld net iets beter willen maken dan hij was door het nemen van kleine stapjes.

De Bijna Hippie blog is de kern van ons aanbod. In de Academie vind je cursussen over diverse onderwerpen.

Bij vragen zijn we het best bereikbaar via de mail.

>