Over Bijna Hippie

Opvoeden zonder schaamte!

Wat onwijs leuk dat je er bent! Wij willen graag meer over ons vertellen.

Wij zijn Lucie en Gerdine, twee jonge moeders met een liefde voor natuurlijk opvoeden.


 

Het ontstaan van Bijna Hippie

Bijnahippie.nl is ontstaan omdat we in onze omgeving merkten dat er steeds meer moeders zijn die op zoek zijn naar handvatten voor het natuurlijk ouderschap. 

Wij willen jullie graag helpen bij de zoektocht door de dingen waar wij tegenaan lopen en oplossingen van problemen met jullie te delen.

Daarnaast vinden we het ook gewoon leuk om te schrijven over onze dagelijkse bezigheden, leuke DIY’s of lekkere recepten te delen en te vertellen over onze interesses.


Gerdine met Maria

Natuurlijk opvoeden

Als moeder vinden wij het belangrijk om onze kinderen op een natuurlijke manier groot te brengen in de breedste zin van het woord. Daarnaast zoeken we een balans om mee te gaan in de moderne maatschappij.

Gezonde voeding vinden we belangrijk, maar onze kinderen krijgen ook wel eens softijs een snoepje. We zijn fan van natuurlijke manieren om weer gezond te worden maar ook enorm dankbaar voor het feit dat er zulke goede ziekenhuizen bestaan. We willen onze kinderen onvoorwaardelijk opvoeden maar weten o zo goed hoe het is als je peuter je tot het uiterste drijft en je toch tegen hem/haar uitvalt.


Onze missie

Ons ideaalbeeld voor het grootbrengen van onze kinderen is zoals het vroeger werd gedaan, in een stam samen met andere gelijkgestemde mensen.
Waar je gewoon kon opvoeden zoals jij wilde, zonder opmerkingen, commentaar of zelfs oordelen van anderen.

Maar hoe gaat dat in zijn werk in deze moderne maatschappij?

Kortom, bijna hippie, vrij opvoeden met grenzen. Gek op de natuur èn op de vaatwasser. Wel de bloemen, niet de drugs.


Gerdine met Alyssa

Ons aanbod

Naast onze artikelen zijn wij achter de schermen hard bezig met het ontwikkelen van workshops, cursussen en Ebooks om jou nog beter van dienst te kunnen zijn!

Wil jij van alle ontwikkelingen op de hoogte blijven en exclusieve aanbiedingen te ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij sturen jouw elke week een update met de nieuwste artikelen, leuke nieuwtjes, tips en tricks, en nog veel meer!


Lucie

Samenwerken

Lijkt het jou super tof om met ons samen te werken?
Stuur ons een berichtje met wat jij voor samenwerking in gedachte hebt en dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren!

We horen graag van je!


Mocht je meer informatie willen, vragen of opmerkingen hebben, of gewoon gezellig willen kletsen dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@bijnahippie.nl of via onze contact pagina

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.