By Lucie

juni 5, 2021


bijnahippie, dochter, feest, geboorte, jarig, opnieuw, verjaardag, ziek

0 comments

Vandaag is het feest! Want ik ben namelijk jarig!
En de vernieuwde website van Bijna Hippie is vandaag online gekomen. Dubbel feest dus!

Sinds mei 2020 zijn er op de website van Bijna Hippie geen inspirerende blogs meer verschenen. Dat kwam niet omdat we geen inspiratie meer hadden, maar omdat het leven nou eenmaal anders kan lopen dan je van tevoren bedacht had. Het is me dan ook wel een jaar geweest.

Vorig jaar was ik op mijn verjaardag zwanger van mijn 2e kind en langzaamaan begon ik met wat voorbereidingen van de geboorte en kraamtijd. Verder was ik bezig met het maken van een nieuwe cursus voor Bijna Hippie en trof ik alvast voorbereidingen voor mijn Mother Blessing.
Net als bij iedereen was opvang regelen voor de oudste een dingetje en ging werken niet zo makkelijk als eerst.

Ups & downs

De geboorte van mijn dochter in oktober was magisch en ze is de liefste, leukste, knapste en meest geweldige dochter die ik me maar kon wensen. Helaas voor mij waren er wel wat complicaties en kreeg ik vrij snel na haar geboorte last van angst en paniekaanvallen door schildklierproblemen met daarbovenop een flink ijzertekort. Dat in combinatie met de gebroken nachten, een bijna kleuter die door alle onzekerheid extra veel liefde wilde en de door alles veroorzaakte extreme vermoeidheid zorgde ervoor dat ik een lange tijd voornamelijk op stand ‘overleven’ stond. Ik hoef vast niet uit te leggen dat ik me dus een tijd niet zo best voelde en niet veel met bloggen of nieuwsbrieven versturen bezig was.
Gelukkig kon ik door de steun van mijn geweldige man en lieve zus en moeder zo af en toe weer een beetje opladen en begon het na een tijdje te kriebelen om weer aan de slag te gaan.

Nu gaat het gelukkig weer een stuk beter! Ik heb weer iets meer energie, bijna geen last meer van angsten en kan de gebroken nachten (meestal ????) prima handelen.
Tijd om Bijna Hippie af te stoffen en helemaal te vernieuwen dus!
Stapje voor stapje ben ik vanaf begin dit jaar heel langzaam weer wat aan de website gaan doen. Met mijn slapende dochter het grootste deel van de tijd lekker dicht bij me in de draagdoek. En hoewel de site nog niet helemaal af is kon ik niet langer wachten om hem met jullie te delen want ik ben super trots op het resultaat tot nu toe!

Een nieuw begin en de toekomst van Bijna Hippie

Gerdine is zich een tijdje terug gaan richten op een aantal super toffe projecten buiten Bijna Hippie (waar jullie later meer over kunnen lezen) en heeft Bijna Hippie dus losgelaten. Vanaf nu zal je dus steeds meer van mij gaan zien. En hoewel ik nu nog niet precies weet hoe vaak er nieuwe dingen online gaan komen, de visie en insteek van Bijna Hippie blijft hetzelfde; een website en blog bomvol informatie en inspiratie over leven zoals de natuur het bedoeld heeft.

Bijna Hippie groeit dus langzaam verder. Er zullen steeds nieuwe artikelen worden geplaatst en ik blijf zoeken naar manieren om andere moeders te helpen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan stuur ik je een mail bij nieuwe updates.

Ik ben onwijs benieuwd wat je van de nieuwe website vind! Laat het vooral weten!

Zwangerschapsjeuk, zo kom je er vanaf!
Help, mijn kind heeft koorts!
5 mythes over baby’s die je blijft horen!

Gerelateerde artikelen:

About the author

Een van de oprichters van BijnaHippie.nl.
Lucie is gepassioneerd over gif-vrij leven, duurzaamheid, natuurlijk ouderschap en minimaliseren. Ze is sinds februari 2017 de trotse moeder van een zoon en sinds oktober 2020 van een dochter.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download de gratis checklist met 10 natuurlijke geneesmiddelen voor jouw gezin.

>