By Lucie

november 1, 2023


duurzaamheid, gezinsleven, Natuurlijk Leven, online community, ouderschap

0 comments

Lieve lezers en natuurlijke levensgenieters,
Daar zijn we dan! Na een sabbatical die langer duurde dan gepland, is Bijna Hippie weer in actie en klaar om een frisse wind van natuurlijke inspiratie in je leven te brengen. Waar zijn we geweest? Wat is er gebeurd? Wat kun je verwachten van onze grote comeback? Laten we dit alles bespreken.

Een tijdelijke stilte

Je hebt het misschien gemerkt: een plotselinge stilte op Bijna Hippie. Enkele maanden geleden heb ik besloten om even afstand te nemen van mijn geliefde online plekje. Waarom ben ik zo lang verdwenen? Nou, laten we zeggen dat het leven soms onverwachte wendingen neemt. Soms moet je even een stap terugzetten om duidelijkheid te krijgen over de volgende stappen vooruit. Het gaf me de kans om na te denken, te heroverwegen en me te concentreren op nieuwe inspiratie. Er waren momenten van groei, verandering en reflectie, en eerlijk gezegd, een beetje tijd om de batterijen op te laden. Maar hier ben ik weer, klaar om onze reis voort te zetten!

Wat heeft de stilte gebracht?

Terwijl de website in de sluimerstand stond, bleef mijn passie voor natuurlijk leven en ouderschap sterker dan ooit. Ik heb de tijd gebruikt om dieper in onderzoek te duiken, nieuwe kennis op te doen en mijn eigen gezinsleven te verbeteren met natuurlijke oplossingen. Ik weet nu meer dan ooit tevoren dat mijn missie is om bewuste ouders, zoals jij en ik, te inspireren en te ondersteunen op hun reis naar een natuurlijk en gebalanceerd leven.

Wat mag je verwachten?

Dus, wat staat er op de planning voor Bijna Hippie’s grote comeback?

  1. Nieuwe Inzichten: Ik breng de nieuwste inzichten op het gebied van natuurlijke gezondheid, duurzaamheid, spiritualiteit en meer. Deze informatie is bedoeld om jou te informeren en te inspireren.
  2. Praktische Tips: Verwacht praktische tips en trucs om natuurlijke oplossingen in je dagelijkse leven te integreren. Of het nu gaat om kruidengeneeskunde, duurzaamheidstips of opvoedingsadvies, Bijna Hippie heeft je gedekt.
  3. Cursus Kruidengeneeskunde voor Kinderen: Ja, je leest het goed! We lanceren binnenkort een spannende cursus waar jij en je kinderen de betoverende wereld van geneeskrachtige kruiden kunnen ontdekken. Het wordt magisch, educatief en vooral super leuk! Blijf op de hoogte voor meer informatie!
  4. Betere Navigatie: We werken aan een gebruiksvriendelijkere website, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.
  5. Maandelijkse Nieuwsbrief: Mis onze maandelijkse nieuwsbrief niet, boordevol exclusieve inhoud, aanbiedingen en natuurlijke inspiratie.
  6. Een Actieve Community: We willen jou en andere gelijkgestemden samenbrengen. Verbind met ons via social media, deel je ervaringen en leer van elkaar.

Natuurlijke inspiratie

De stilte duurde even, maar de toekomst is helder. Bijna Hippie staat te popelen om je te ondersteunen op je reis naar een natuurlijk, gebalanceerd leven. Of je nu een doorgewinterde natuurlijke ouder bent of net begint, er is hier ruimte voor jou.

Bedankt voor je geduld en trouw. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar een wereld waarin we leven met de natuur, zoals het bedoeld is.

Blijf natuurlijk, blijf gebalanceerd en blijf Bijna Hippie!

Met natuurlijke warmte,

Lucie, Bijna Hippie

P.S. Heb je specifieke vragen of onderwerpen waar je meer over wilt lezen? Laat het me weten, en ik zal mijn best doen om ze te behandelen in toekomstige artikelen. Samen maken we deze reis nog inspirerender!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

om niets te missen!

Zwangerschapsjeuk, zo kom je er vanaf!
Help, mijn kind heeft koorts!
5 mythes over baby’s die je blijft horen!

Gerelateerde artikelen:

About the author

Een van de oprichters van BijnaHippie.nl.
Lucie is gepassioneerd over gif-vrij leven, duurzaamheid, natuurlijk ouderschap en minimaliseren. Ze is sinds februari 2017 de trotse moeder van een zoon en sinds oktober 2020 van een dochter.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download de gratis checklist met 10 natuurlijke geneesmiddelen voor jouw gezin.

>