By Gerdine

februari 10, 2018


0 comments

 

Er komt een nieuwe baby aan, en dat betekend dat we het ledikantje en kamertje nodig hebben. Deze worden nu nog bezet door mijn zoon van twee jaar. Het word dus tijd dat hij gaat verhuizen.

Mijn dochter ging op dezelfde leeftijd naar haar eigen kamer en kreeg haar grote meiden bed. Een mooie traditie om door te zetten.

Maar waar gaat hij dan heen? We hebben twee grote en een kleine kamer. Een slaapkamer voor ons, de babykamer en de kamer van mijn dochter. Daarnaast hebben we nog twee zolderkamers. Maar een van de twee naar zolder verhuizen vond ik nog veel te vroeg. Daarnaast is het toch juist gezellig om samen te slapen? Het is besloten, mijn zoon gaat bij mijn dochter op de kamer. Eerst hebben we het overlegt met de kinderen en gelukkig vonden zij het beiden erg leuk.

Gisteravond hebben we het ledikantje verhuist. Nu nog het ledikantje zodat de overgang niet in een keer te groot zou zijn voor mijn zoon. Een andere kamer kan al erg spannend zijn, dus nu nog even zijn vertrouwde bedje. Zodra hij goed gewend is zal hij zijn grote jongens bed krijgen en kan het ledikantje naar onze kamer voor de baby. (Wij doen aan Co-sleeping)

Mijn zoon heeft er totaal geen problemen mee bleek wel toen hij gewoon ging liggen en in slaap viel. Mijn dochter vond het wat gekker en had wat meer moeite met in slaap vallen. Maar toen ze vanmorgen wakker werden konden ze gezellig kletsen tot mama kwam om ze aan te kleden.

Al met al een geslaagde nacht en nu hopen dat alle nachten zo geslaagd blijven.

En als de nieuwe baby groot genoeg is voor haar eigen kamer, dan zien we wel of ze met z’n drieën op de kamer gaan of dat mijn dochter toch haar eigen kamer wil hebben.

Hoe ziet het er bij jullie thuis uit? Laat het weten in de reacties hieronder!

Zwangerschapsjeuk, zo kom je er vanaf!
Help, mijn kind heeft koorts!
5 mythes over baby’s die je blijft horen!

Gerelateerde artikelen:

Gerdine

About the author

Gerdine moeder van Maria (Juli 2013), Erik (Nov 2015) en Alyssa (mei 2018). Zij is zeer gepassioneerd over natuurlijke geneeswijze en Reiki master. Ook is zij life coach en fanatiek schrijfster. Daarnaast houd ze erg van boeken verslinden en films en series kijken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download de gratis checklist met 10 natuurlijke geneesmiddelen voor jouw gezin.

>